Οι νέες 27-ιντσών οθόνες της Philips διαθέσιμες στην ελληνική αγορά

Οι οθόνες Philips 27-ιντσών (τα μοντέλα: 272C4QPJKEB και 272P4QPJKEB) παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση CeBit 2013 και είναι τώρα διαθέσιμες στην Ελληνική Αγορά. Η νέα οθόνη Philips 27-ιντσών PLS διαθέτει ενσωματωμένη web camera και πολλά άλλα.
Τα πλήρης χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων αναφέρονται στα δελτία τύπου παρακάτω.

Δελτίο Τύπου οθόνης Philips 272C4QPJKEB:

Αθήνα2Απριλίου 2013Με πρώτη παρουσίαση στην έκθεση CeBIT 2013, η νέαοθόνη Philips 27-ιντσών με την κρυστάλλινη clear Quad HD απεικόνιση είναι το πολυαναμενόμενο μοντέλο που θα αναβαθμίσει κάθε οικιακό χώροΗ ΜMDη κορυφαίαεταιρία τεχνολογίας που διαθέτει τις οθόνες Η/Υ Philipsείναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της οθόνης Philips 272Cμε κρυστάλλινη clear Quad HDαπεικόνιση, MultiView υποστήριξη και ενσωματωμένη web camera και μικρόφωνο.  
Προηγμένη τεχνολογία θέασης και ευκολία στη θέαση
Η νέα οθόνη 27-ιντσών χρησιμοποιεί το τελευταίας τεχνολογίας PLS Quad HD panel καιπροσφέρει καταπληκτική θέαση ευρείας γωνίας με ανάλυση 2560 x 1440 pixels. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο καθώς εικόνες και γραφικά ζωντανεύουν πραγματικά –ειδικά με τη λειτουργία MultiView, όπου η ευκρίνεια στην λεπτομέρεια είναι απίστευτη. Με τοMultiViewοι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν περιεχόμενο από διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, στη μια πλευρά της οθόνης μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν αγώνα από τον αποκωδικοποιητή και από την άλλη πλευρά να βλέπουν σελίδες από το διαδίκτυο μέσω notebook. Η οθόνη προσφέρει επίσης διαφορετικούςτρόπους για να ενισχύσει την οπτική εμπειρία με χαρακτηριστικά όπως τις προεπιλογέςSmartImage για τον καθορισμό του τρόπου προβολής, το SmartControl για εύκολη ρύθμιση, το SmartContrast για την ενίσχυση της αντίθεσης της οθόνης και το SmartKolorγια πλούσιες και ζωντανές εικόνες.
Η ψυχαγωγία γίνεται εύκολη
Για όσους επιθυμούν να έχουν αρκετές επιλογές ψυχαγωγίας, η οθόνη 272C4 προσφέρει ένα εύρος συνδεσιμότητας που συμπεριλαμβάνει δύο υποδοχές DisplayPort για αλυσιδωτή σύνδεση (daisy-chain) καθώς και υποδοχές HDMI και DVI. Επιπλέοντρεις θύρες USB 3.0και προαιρετικό Thunderbolt.
Η οθόνη διαθέτει ακόμα, ενσωματωμένη web camera 2.0 megapixel και μικρόφωνο για να κάνετε videochat με τους φίλους σας. Η 27-ιντσών οθόνη διαθέτει μεγάλη επιφάνεια και προσφέρει υπέροχη ποιότητα εικόνας, ώστε να κάνει την διαδικτυακή επικοινωνία μια πολύ απολαυστική και ευχάριστη εμπειρία.
Τεχνικά προδιαγραφές -Οθόνες Philips LCD με web camera και MultiView
LCD panel type, size
27" (68.6 cm) PLS LCD
Backlighting technology
W-LED
Optimal resolution
2560 x 1440 @ 60 Hz
Viewing angle
178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness
300 cd/m²
SmartContrast ratio
20,000,000:1
Pixel pitch
0.233 x 0.233 mm
Display colors
16.7 M (True 8 Bit)
Smart Response time (typical)
6 ms (gray to gray)
MultiView
PiP/PbP mode, 2x devices
Connectivity
Signal Input: DVI Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMIx2
Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
Audio In/Out: PC audio-in, Headphone out
Signal OutputDisplayPort for daisy-chaining devices
Tilt
-5/+20 degree
Certificates and approvals
Energy Star 6.0, EPEAT Silver, PowerSensor, RoHS, PVC / BFR free housing, Lead free, Mercury free


Η οθόνη Philips 272C4QPJKEB είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, μεπροτεινόμενη τιμή λιανικής αγοράς €589.


-Τέλος-





Δελτίο Τύπου οθόνης Philips 272P4QPJKEB:

Αθήνα21 Απριλίου 2013Η ΜMDη κορυφαία εταιρία τεχνολογίας που διαθέτει τιςοθόνες Η/Υ Philipsπαρουσιάζει τη νέα οθόνη Philips 27-ιντσών 272P4 με ενσωματωμένηweb camera και μικρόφωνο για τηλεδιάσκεψη. Χάρη στην εξαιρετική ευκρίνεια του PLSpanel και τη λειτουργία MultiView, οι χρήστες απολαμβάνουν εικόνα από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη ζωντάνια και την καθαρότητα της εικόνας.
PLS Quad HD – ποιότητα εικόνας για επαγγελματίες
Η νέα οθόνη 27-ιντσών χρησιμοποιεί το τελευταίας τεχνολογίας PLS Quad HD panel πουπροσφέρει καταπληκτική θέαση ευρείας γωνίας με ανάλυση 2560 x 1440 pixels σε εφαρμογές όπως CAD-CAMγραφικά και εικόνες, καθώς και υπολογιστικά φύλλα. Όλα τα παραπάνω επωφελούνται από τις sRGB εικόνες με πραγματικά χρώματα και το 8-bitβάθος χρώματος.
Ενίσχυση της παραγωγικότητας
Με το MultiView οι χρήστες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της συνδεσιμότητας καθώς μπορούν να συνδέσουν διάφορες συσκευές και να προβάλλουν το περιεχόμενο ροήςταυτόχρονα στην οθόνη. Η ευκρίνεια της λεπτομέρειας είναι ζωτικής σημασίας για τηνεξασφάλιση ξεκούραστης εργασίας στην οθόνη του υπολογιστή. Καθώς η παραγωγικότηταστο γραφείο αφορά και τη συνεργασία με τους άλλους, η νέα οθόνη 27-ιντσών της Philipsδιαθέτει ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο για την επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη. Επιπλέον η οθόνη διαθέτει αρκετή επιφάνεια για να κάνει την εμπειρία της τηλεδιάσκεψης πιο ευχάριστη.
Διατηρώντας τους ανθρώπους συνδεδεμένους και υγιείς
Η νέα οθόνη 272PPLS είναι σχεδιασμένη για να κρατά τους ανθρώπους συνδεδεμένους. Παράλληλα με το HDMIη οθόνη προσφέρει εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας όπως τουψηλής ταχύτητας USB 3.0 και το DisplayPortπου υποστηρίζει καλώδια έως και 15 μέτρα και μεταφορά δεδομένων 21.6 Gbps /δευτ. για εντυπωσιακά γρήγορη απεικόνιση και ανανέωση δίχως καθυστερήσεις. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με άλλεςοθόνες (daisy-chain).
Η οθόνη έχει εργονομικό σχεδιασμό για τη φροντίδα της καλής υγείας του χρήστη.Συγκεκριμέναη βάση SmartErgoBase δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να χαμηλώσει το ύψος της οθόνης ως το επίπεδο της επιφάνειας του γραφείου του δημιουργώντας μια άνετη γωνία θέασης. Επιπλέονη οθόνη διαθέτει την ενσωματωμένη τεχνολογίαPowerSensor που χαμηλώνει αυτόματα την ενέργεια κατανάλωσης της οθόνης όταν ο χρήστης απομακρύνεται από τη θέση εργασίας. Γεγονός που μειώνει το λογαριασμόκατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος έως και 80% και επιμηκύνει ταυτόχρονα τη διάρκεια ζωής της οθόνης.
Τεχνικά προδιαγραφές -Οθόνες Philips LCD με web camera και MultiView
LCD panel type, size
27" (68.6 cm) PLS LCD
Backlighting technology
W-LED
Optimal resolution
2560 x 1440 @ 60 Hz
Viewing angle
178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness
300 cd/m²
SmartContrast ratio
20,000,000:1
Pixel pitch
0.233 x 0.233 mm
Display colors
16.7 M (True 8 Bit)
Smart Response time (typical)
6 ms (gray to gray)
MultiView
PiP/PbP mode, 2x devices
Connectivity
USB 3.0 x 3Signal Input: DVI Dual Link (digital, HDCP),DisplayPort, HDMIx2
Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
Audio In/Out: PC audio-in, Headphone out
Signal Output: Display Port for daisy-chainingdevices
Stand:
Height adjustment
Pivot
Swivel
Tilt function

150 mm
90 degree
-65/+65 degree
-5/+20 degree
Certificates and approvals
Energy Star 6.0, EPEAT Gold, PowerSensor, RoHS,TCO Edge, PVC / BFR free housing, Lead free, Mercury free

Η οθόνη Philips 272P4QPJKEB είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, μεπροτεινόμενη τιμή αγοράς €462 προ ΦΠΑ(€599 με ΦΠΑ).