WWDC 2014: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Το WWDC 2014, το διεθνές συνέδριο της Apple, λαμβάνει χώρα σε λιγότερο από μία εβδομάδα και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τι νέο έχει να μας παρουσιάσει η Apple. Το Keynote ξεκινάει την επόμενη Δευτέρα, 2 Ιουνίου, στις 10:00 AM PDT (8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος), ενώ είναι απο τις λίγες φορές απο τις οποίες η Apple θα παρέχει η ίδια ζωντανή κάλυψη του event μέσω Live stream. Αν ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε αρκεί να επισκεφθείτε τη συγκεκριμένη ώρα το http://www.apple.com/apple-events/june-2014. Τι αναμένεται λοιπόν να παρουσιαστεί στην πολυαναμενόμενη εκδήλωση:

iOS 8: Είναι πιθανών να περιλαμβάνει μια εφαρμογή Healthbook και νέα χαρακτηριστικά σχετικά με το CarPlay. Θα γίνει διαθέσιμο για το κοινό αργότερα στη χρονιά (ίσως το Σεπτέμβριο)

OS X 10.10 ή 11: Το OS X θα ανασχεδιαστεί ώστε να γίνει πιο "απλό" και να συμβαδίζει με την εμφάνιση του iOS 7. Ίσως κυκλοφορήσει επίσημα κάποια στιγμή τον Ιούλιο ή Σεπτέμβριο.

Mac mini, iMac και MacBook Pro με οθόνη Retina: Ίσως λάβουν κάποιες μικρές αναβαθμίσεις και μειώσεις τιμών

iWatch και Apple TV: Αν και έχουν ακουστεί πολλές φήμες για την κυκλοφορία ενός έξυπνου ρολογιού από την Apple που θα συνεργάζεται με το iPhone και για δραματικές αλλαγές στον τομέα του Apple TV, δεν θεωρούμε να γίνει κάποια αναφορά για αυτά στο WWDC, μιας και η Apple παρουσιάζει συνήθως νέες συσκευές σε ξεχωριστά events αποκλειστικά γι' αυτό το σκοπό.

Μείνετε συντονισμένοι..! Ακολουθεί χρονόμετρο μέχρι την έναρξη του event:


Countdown Clocks