Τι περιμένουμε από την Apple το 2015!

Το 2014 ήταν σίγουρα μια ενδιαφέρουσα χρόνια με πολλές εξελίξεις γύρω απο τον κόσμο της Apple. Για να δούμε όμως τι μας επιφυλάσσει σύμφωνα με φήμες και αναφορές για τη νέα χρονιά:

1)  Watch:

Το πολυαναμενόμενο ρολόι της Apple που ήρθε για να επαναπροσδιορίσει τη βιομηχανία των ρολογιών και παρουσιάστηκε φέτος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά την άνοιξη του 2015. Το Watch συνδέεται με το iPhone και γίνεται ο καθημερινός σας βοηθός, μιας και σας δείχνει τις ειδοποιήσεις που φτάνουν στο κινητό σας, ενώ όλες οι pre-installed εφαρμογές - και όχι μόνο - διαθέτουν extensions για αυτό. Επίσης, διαθέτει αισθητήρες καρδιακών παλμών και κίνησης, γεγονός το οποίο, σε συνεργασία με το Health app, σας δίνει μια πλήρη εικόνα της υγείας σας. Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: το Watch, το Watch Sports (ιδανικό για λάτρεις του αθλητισμού) και το Watch Edition (δημιουργημένο από χρυσό 18 καρατίων). Η αρχική τιμή του ανέρχεται στα 399$, ενώ η ανώτατη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Μπορείτε να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του (δύσκολο να απαριθμηθούν) να αναλύονται στο apple.com/watch, ενώ αξίζει να παρακολουθήσετε και τα διαφημιστικά βίντεο στην ίδια σελίδα.

2) iPhone 6S mini:

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει και πάλι ένα iPhone με οθόνη 4" το 2015 έχοντας έτσι τρία νέα iPhone διαθέσιμα στην αγορά. Συγκεκριμένα, το iPhone 6S mini, όπως πιθανώς πρόκειται να ονομαστεί, θα διαθέτει το design του iPhone 6 αλλά τις διαστάσεις του iPhone 5/5C/5S. Επίσης, δεν υπολογίζεται να ξανά κυκλοφορήσει ενα C μοντέλο, όπως το iPhone 5C, αλλά θα υπάρχουν τα iPhone 6S, iPhone 6S Plus και iPhone 6S mini, με διαφορετικό κόστος ανα μέγεθος, καλύπτοντας έτσι ένα ιδιαίτερα ευρύ αγοραστικό κοινό, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το Σεπτέμβριο του 2015.

3) MacBook Air 12"

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Apple ετοιμάζει και ένα νέο MacBook με οθόνη 12 ιντσών. Το νέο μοντέλο δεν θα διαθέτει ανεμιστήρα, ενώ θα έχει ένα επανασχεδιασμένο trackpad χωρις μηχανικό κουμπί.

4) Νέο  TV:

Ίσως να έχει φτάσει η ώρα που περιμένουμε εδώ και δύο χρόνια και η Apple κυκλοφορήσει ένα νέο  TV, με δικό του App Store. Επίσης, μπορεί μια τέτοια συσκευή να μην είναι απλά ενα κουτί (όπως ειναι εώς τώρα), αλλά να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τηλεόραση. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο άμεσο μέλλον

5) iPad Air 3 και iPad mini 4:

Ώς συνήθως, η Apple αναμένεται αναβαθμίσει και τη σειρά των iPad, προσθέτοντας νέες λειτουργίες και κάνοντας αυτές τις συσκευές πιο γρήγορες, λεπτές και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.