Η Apple στηρίζει τους Έλληνες χρήστες iCloud!

Οι πρόσφατες εξελίξεις στη χώρα μας και ο περιορισμός στην κίνηση κεφαλαίων έχουν αντίκτυπο και στις online αγορές μας, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο σχετικό post. Ένα πρόβλημα που προέκυψε επίσης από το γεγονός ότι οι online υπηρεσίες δεν μπορούν να χρεώσουν ελληνικές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, μιας και αυτές δεν είναι πλέον έγκυρες για αγορές στο εξωτερικό, είναι ότι οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να ανανεώσουν τη συνδρομή τους για  επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο iCloud. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ενεργή συνδρομή τα αρχεία των χρηστών που είναι αποθηκευμένα στο iCloud και υπερβαίνουν τα 5GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου αυτομάτως διαγράφονται και ο αποθηκευτικός χώρος υποβαθμίζεται στα 5GB. Έτσι η Apple έστειλε χθες ένα email στους Έλληνες χρήστες του iCloud με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για να τους ενημερώσει ότι η συνδρομή τους έχει ανανεωθεί για 30 μέρες χωρίς επιπλέον κόστος, έτσι ώστε να μην χάσουν κάποια από τα αρχεία τους. Το πλήρες email που έστειλε η Apple είναι διαθέσιμο παρακάτω:

Dear iCloud customer,

To prevent interruption in your iCloud service during the current fiscal crisis, and to make sure you have access to your content, we’ve extended your iCloud storage plan for an extra 30 days at no additional cost.

We won’t attempt to charge you for your plan until 30 days after your original renewal date. If we are unable to renew your plan, you may need to reduce the amount of iCloud storage you use.

The iCloud Team