Νέα iPod από την Apple!

Η Apple χθές, με σχετικό δελτίο τύπου, κυκλοφόρησε ένα νέο iPod touch (6ης γενιάς) και ταυτόχρονα εισήγαγε μια νέα σειρά χρωμάτων για τα υπόλοιπα μοντέλα iPod, το iPod Shuffle και το iPod Nano.

Το iPod touch διαθέτει μια νέα iSight κάμερα με 8 megapixel και μια βελτιωμένη μπροστινή FaceTime HD κάμερα. Επίσης, περιλαμβάνει έναν Α8 64-bit επεξεργαστή και έναν επεξεργαστή κίνησης, τον Μ8. Ταυτόχρονα, αναβαθμίστηκε το WiFi του υποστηρίζοντας τα πρότυπα 802.11a/b/g/n/ac Wi‑Fi και το Bluetooth του στην έκδοση 4.1. Τέλος, προστέθηκαν νέα χρώματα στο iPod touch και αυτό είναι διαθέσιμο με χωρητικότητα 16GB ($199), 32GB ($249), 64GB ($299) και 128GB ($399).

Όσον αφορά το iPod shuffle και το iPod nano, διαθέτουν πλέον νέα χρώματα, ενώ δεν άλλαξε κάτι στο σχεδιασμό ή στο hardware των συσκευών. Τα χρώματα στα οποία ειναι διαθέσιμες οι εν λόγω συσκευές είναι τα ακόλουθα: Ασημί, Χρυσό, Διαστημικό Γκρι, Μπλε, Ροζ και Κόκκινο). Τέλος, άγνωστη παραμένει προς το παρόν η ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPod στην Ελληνική αγορά, αλλά δεν αναμένεται να καθυστερήσει.