 Event για το iPhone 6C και το iPad Air 3 στις 15 Μαρτίου (;)

Η Apple, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το ιδιαίτερα αξιόπιστο 9to5mac, ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο, 4-ιντσών iPhone, το iPhone 6C, ένα αναβαθμισμένο iPad, το iPad Air 3, καθώς και νέα λουριά για το Apple Watch σε μια ερχόμενη εκδήλωσή της, που αναμένεται να διεξαχθεί την Τρίτη 15 Μαρτίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο post, το μικρότερο αυτό iPhone είναι πολύ πιθανό να ονομάζεται iPhone 6C ή iPhone 5SE. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τροποποιημένο iPhone 6, μιας και θα είναι διαθέσιμο με αντίστοιχα χαρακτηριστικά, στρογγυλεμένες άκρες και έναν σχεδιασμό πιο κοντά σε αυτόν του πρώτου, ενώ ταυτόχρονα θα διαθέτει μια μικρότερη οθόνη. Επίσης, αναμένεται να περιλαμβάνει μια κάμερα ανάλυσης 8MP και 1.2MP για FaceTime, επεξεργαστή Α8 και Μ8 καθώς και υποστήριξη για το Apple Pay.  Επιπλέον, φήμες θέλουν την εν λόγω συσκευή να μην υποστηρίζει την τεχνολογία Force Touch που είδαμε στο iPhone 6S και 6S Plus και στα νεότερα MacBook.

Το λανσάρισμα του νέου iPad Air 3 απο την άλλη πλευρά θα αποτελέσει την πρώτη σημαντική αναβάθμιση στην 9.7-ιντσών γραμμή tablet της Apple από τη στιγμή που το iPad Air 2 έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2014. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για την προσθήκη ενός LED Flash στην κάμερά του καθώς και 4 ηχείων περιμετρικά της συσκευής. Επίσης, αναμένεται να διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης 4K, βελτιωμένη μπαταρία καθώς και 4GB μνήμης RAM.

Τέλος και όσον αφορά το Apple Watch, η Apple αναμένεται αυτήν την άνοιξη να επικεντρωθεί σε νέα λουριά και λογισμικό WatchOS για την εν λόγω συσκευή, σε συνέχεια των σχετικών ενημερώσεων του Σεπτεμβρίου. Τα νέα λουριά θα διαθέτουν νέες γραμμές και χρώματα, νέες επιλογές για τη σειρά Hermès καθώς και μια νέα εκδοχή του μαύρου Milanese Loop. Πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας αναφέρουν επίσης ότι η Apple εξετάζει μια νέα σειρά υλικών για τα σχετικά αξεσουάρ του ρολογιού της, χωρίς ωστόσο αυτές οι φήμες να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.