Όλα όσα αναμένεται να δούμε από την Apple στο αυριανό Event!

Η αναμονή για τη διεξαγωγή του πολυαναμενόμενου Apple Event του Μαρτίου πλησιάζει στο τέλος της με την Apple να ετοιμάζεται αύριο το βράδυ (21/03/16) να μας παρουσιάσει ένα νέο, 4-ιντσών iPhone, το iPhone 5SE, ένα αναβαθμισμένο iPad, το iPad Air 3, καθώς και νέα λουριά για το Apple Watch. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 7:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος (10:00 π.μ. PDT) και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των Apple Headquarters στο Cupertino. Φυσικά, εδώ στο SVTechNews.gr θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με ό,τι νεότερο και θα παρέχουμε, ως συνήθως, κάλυψη καθ' όλη τη διάρκεια του event. Οι φήμες για το τι θα παρουσιαστεί είναι ποικίλες, παρακάτω όμως παρατίθενται οι πιο αξιόπιστες σχετικά με το τι αναμένεται να δούμε στο αυριανό Apple Event:

1) iPhone 5SE:
Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο post, το μικρότερο iPhone που αναμένεται να παρουσιάσει η Apple πιθανολογείται ότι θα ονομάζεται iPhone 5SE. Ένα mock-up της εν λόγω συσκευής που διέρρευσε από μια μονάδα κατασκευής θηκών για iPhones δείχνει αρκετές ομοιότητες με το iPhone 5s, που επίσης διέθετε οθόνη 4 ιντσών, αν και φαίνεται η νέα αυτή συσκευή να έχει ένα ελαφρώς πιο καμπυλωτό περίβλημα σε σχέση το iPhone του 2013, ενώ ταυτόχρονα το lock button έχει μεταφερθεί από την κορυφή της συσκευής στη δεξιά μεριά, όπως συνέβη και στο iPhone 6. Αναμένεται να περιλαμβάνει μια κάμερα ανάλυσης 12MP, όπως και το iPhone 6S, επεξεργαστή Α9 και Μ9 καθώς και υποστήριξη για το Apple Pay. Η τιμή του φημολογείται ότι θα ανέρχεται στα 539€ και θα κυκλοφορήσει σε Silver, Space Gray, Rose Gold και Gold χρώματα και, αν τα παραπάνω ισχύσουν, τότε φέτος θα είναι η πρώτη χρόνια κατά την οποία η Apple θα κυκλοφορήσει τρία νέα iPhones στην αγορά.

2) iPad Air 3:
Το λανσάρισμα του νέου iPad Air 3 ή iPad Pro 9.7" από την άλλη πλευρά θα αποτελέσει την πρώτη σημαντική αναβάθμιση στην 9.7-ιντσών γραμμή tablet της Apple από τη στιγμή που το iPad Air 2 έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2014. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για βελτίωση της μπροστινής κάμεράς του καθώς και για προσθήκη 4 ηχείων περιμετρικά της συσκευής για καλύτερο ήχο. Επίσης, αναμένεται να διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης 4K, βελτιωμένη μπαταρία καθώς και 4GB μνήμης RAM. Πολύ πιθανό είναι να κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 64GB, 128GB και 256GB, σε Silver, Space Gray, Rose Gold και Gold χρώματα, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με την τιμή πώλησής του.

3) Apple Watch Bands:
Η Apple αναμένεται αυτήν την άνοιξη να επικεντρωθεί σε νέα λουριά και λογισμικό WatchOS για το Apple Watch, σε συνέχεια των σχετικών ενημερώσεων του Σεπτεμβρίου. Τα νέα λουριά θα διαθέτουν νέες γραμμές και χρώματα, νέες επιλογές για τη σειρά Hermès καθώς και μια νέα εκδοχή του μαύρου Milanese Loop. Πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας αναφέρουν επίσης ότι η Apple εξετάζει μια νέα σειρά υλικών για τα σχετικά αξεσουάρ του ρολογιού της, χωρίς ωστόσο αυτές οι φήμες να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.