Τελευταίες πινελιές πριν από το αυριανό Apple Event!

Λίγες μόνο ώρες έχουν απομείνει για το αυριανό Apple Event στο οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί το Apple Watch και ίσως ένα MacBook Air 12". Έτσι, η Apple έχει ηδη αρχίσει την τοποθέτηση των πρώτων banner για τη μεγάλη εκδήλωση και, ως συνήθως και όπως διακρίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες, η εικόνα στα banners είναι η ίδια με αυτή που υπήρχε στην πρόσκληση για το event.

Επίσης, η Apple κατασκεύασε ένα νέο μικρό κτίριο δίπλα στο Yerba Buena Center for the arts (που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση) το οποίο αναμένεται να περιέχει βιτρίνες στις οποίες θα είναι τοποθετημένο το ρολόι και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και μέρος για τη live δοκιμή της συσκευής. Ακόμα, υπάρχουν φρουροί οι οποίο φοράνε μπλουζάκια "Apple Security" και ελέγχουν με πολύ αυστηρά μέτρα την πρόσβαση στο κτίριο. 

Τέλος, θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη από το SVTechNews.gr, μέσω Live Blog και ζωντανό σχολιασμό, καθ' όλη  τη διάρκεια του event. Tο μόνο που έχετε να κάνετε για να μάθετε  live, λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από το Cupertino και το Yerba Buena Center for the arts είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας αύριο, Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 19:00 (ώρα Ελλάδος).