Αυτό είναι το νέο macOS High Sierra! [#WWDC 05.06.17 Live]

Στο σημερινό WWDC έχουμε ήδη δει τροποποιήσεις στο watchOS. Ακολούθως, η εταιρεία του Cupertino αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο macOS High Sierra. To MacOS High Sierra επικεντώνεται σε βελτιώσεις απόδοσης, με την Apple να εργάζεται στο να τελειοποιήσει το macOS 10.12 Sierra με την εν λόγω ενημέρωση.
Ο Safari, ο ταχύτερος περιηγητής ιστού που υπάρχει για Mac στο High Sierra, σύμφωνα με την Apple, περιλαμβάνει αποκλεισμό αυτόματης αναπαραγωγής για διαφημίσεις βίντεο, που ξεκινούν μόλις κάποιος χρήστης επισκέπτεται μια ιστοσελίδα. Επίσης, φέρνει έξυπνη προστασία παρακολούθησης των χρηστών καθώς περιηγούνται στο διαδίκτυο.

Εκτός από τις βελτιώσεις του Safari, το macOS High Sierra φέρνει επίσης εργαλεία στην εφαρμογή Apple Mail. Η εφαρμογή υποστηρίζει τώρα καλύτερη αναζήτηση στα email, διευκολύνοντας την εύρεση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την αναζήτηση. Υπάρχει επίσης τελικά υποστήριξη για το Split View Mail Compose, που δίνει καλύτερη διαχείριση τοιυ χώρου της οθόνης στους χρήστες.
Η Apple πρόσφατα εισήγαγε το νέο, δικό της, σύστημα αρχείων, το Apple File System (APFS) και ενώ υλοποιήθηκε σε iOS συσκευές (με το iOS 10.3), αυτό δεν έχει έρθει ακόμα στο Mac. Το APFS τελικά υλοποιείται στο macOS High Sierra. Το APFS είναι βελτιστοποιημένο για αποθήκευση σε δίσκους SSD και προσφέρει δυνατότητες όπως ισχυρή κρυπτογράφηση και καλύτερη διανομή και απόδοση χώρου στους δίσκου.

[Updating live...]