Η κυκλοφορία του iPhone X στο μεγαλύτερο Apple Store της Ευρώπης!

Η κυκλοφορία ενός νέου iPhone πάντα δημιουργεί ουρές έξω από τα Apple Stores ανα τον κόσμο και η κυκλοφορία του iPhone X δεν αποτελεί εξαίρεση σ' αυτό. Δεδομένου ότι η Apple σημειώνει συνήθως πωλήσεις που ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια τηλέφωνα το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας ενός νέου iPhone, η αρχική διαθεσιμότητα μόνο 2-3 εκατομμυρίων τεμαχίων φέτος σημαίνε ότι ήταν δύσκολο για την Apple να ικανοποιήσει τη ζήτηση των πελατών. Συνεπώς, ορισμένοι αγοραστές που ήθελαν να το αποκτήσουν άμεσα έφτασαν στην ουρά έξω από τα Apple Stores από την προηγούμενη μέρα!

Το SVTechNews.gr επισκέφθηκε το μεγαλύτερο Apple Store της Ευρώπης, αυτό της Regent Street στο Λονδίνο, και στο βίντεο παραπάνω φαίνεται ότι αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν από το προηγούμενο βράδυ στην ουρά. Οι ουρές που σχηματίστηκαν φυσικά νωρίς το πρώι ήταν ακόμα μεγαλύτερες, καθώς στις 8:00 π.μ. οι πόρτες στα Apple Stores άνοιξαν και το κοινό μπορούσε να προμηθευτεί τη συσκευή.

To iPhone X διαθέτει OLED οθόνη "Super Retina" 5,8 ιντσών, χωρίς  bezels, που καλύπτει όλο το μέρος της συσκευής, ενώ από αυτό λείπει πλέον το home button  (κουμπί αφετηρίας). Για να κλείσει μια εφαρμογή ή να να ξεκλειδώσει το iPhone, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία "Raise to Wake" και, στη συνέχεια, να σύρουν το δάχτυλό τους από το κάτω μέρος της οθόνης προς τα πάνω. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (Touch ID), που ήταν μερος του home button σε προηγούμενα iPhones, αντικαταστάθηκε από μια νέα λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, το FaceID. Το FaceID χρησιμοποιεί το νέο σύστημα True Depth της μπρoστινής κάμερας που εξασφαλίζει ότι δεν παραπλανείται από κάποια φωτογραφία του χρήστη για να ξεκλειδώσει την συσκευή  και λειτουργεί ακόμα και στο σκοτάδι, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκλειδώσουν το iPhone τους και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το Apple Pay με ασφάλεια. Επιπλέον, το iPhone X διαθέτει νέο επεξεργαστή, τον A11 Bionic που λόγω της ισχύος του φέρνει λειτουργίες Augmented Reality στο iPhone, κάμερες 12MP και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης Qi όπως και το iPhone 8.