Κυκλοφόρησε το iOS 12.4 και νέα macOS, watchOS και tvOS!

H Apple κυκλοφόρησε σήμερα νέες εκδόσεις των λειτουργικών της για τις iOS, Mac, Apple Watch, Apple TV και Homepod συσκευές της. Πιο συγκεκριμένα, το iOS 12.4, το macOS Mojave 10.14.6, το watchOS 5.3, το tvOS 12.4 και το  HomePod 12.4 είναι πλέον διαθέσιμα.

Το iOS 12.4 παρέχει τη δυνατότητα "μετεγκατάστασης iPhone" για τη μεταφορά δεδομένων απευθείας από ένα παλιό iPhone σε ένα νέο μέσω καλωδίου, και βελτιώνει την ασφάλεια των iPhone και iPad. Επίσης, ξαναφέρνει την εφαρμογή "Ασύρματος" ή "Walkie Talkie" στο Apple Watch, που είχε απενεργοποιηθεί πρόσφατα λόγω ενός bug ασφαλείας. Οι παρούσες ενημερώσεις περιλαμβάνουν επίσης υποστήριξη για το HomePod στην Ιαπωνία και την Ταϊβάν.

Οι παραπάνω ενημερώσεις είναι διαθέσιμες, ως συνήθως, ως οver-the-air update μέσω των υποστηριζόμενων συσκευών. Για να αναβαθμίσει κανείς τον Mac ή την iΣυσκευή του αρκεί να περιηγηθεί μέσω αυτής στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση Λογισμικού. Το νέο iOS είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του iTunes από Mac και PC, ενώ για την αναβάθμιση των Apple Watch πρέπει να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία μέσω της εφαρμογής Watch αντί αυτής των Ρυθμίσεων.