Το iPhone 11 θα παρουσιάσει η Apple στις 10 Σεπτεμβρίου!

Η Apple έστειλε προσκλήσεις για το επερχόμενο event της, στο οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα γενιά iPhone. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος (10:00 π.μ. PDT) και θα πραγματοποιηθεί στην νέα αίθουσα εκδηλώσεων “Steve Jobs” του νέου Apple Park στο Cupertino, σε αντίθεση με τα περισσότερα Apple Events που συνήθως λαμβάνουν χώρα στο San Francisco. 

Η πρόσκληση είναι, όπως πάντα, λιτή, μυστηριώδης και δεν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, παρά μόνο τη φράση "By innovation only” και την ώρα και το μέρος διεξαγωγής της εκδήλωσης.  Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τρία νέα iPhones στο φετινό event, με όλα να μοιάζουν σχεδιαστικά με το iPhone X και XS. Θα υπάρξει ένα βασικό μοντέλο με LCD οθόνη και δύο πιο εξελιγμένα με OLED οθόνη. Η μεγάλη αναβάθμιση που θα δούμε με τον ερχομό του iPhone 11 και του iPhone 11 Max θεωρείται ότι θα είναι ένα νέο σύστημα οπτικής κάμερας τριών φακών που θα επιτρέπει τη λήψη ultra wide εικόνων, αν και το οικονομικότερο iPhone 11R με LCD οθόνη φημολογείται ότι θα συνεχίσει να διαθέτει δύο κάμερες όπως και ο προκάτοχός του.

Ακόμα, στην εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστεί ένα νέο MacBook Pro 16”, που θα διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με τα τρέχοντα MacBook Pro αλλά σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη, ενώ πιθανότατα θα διαθέτει και μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 

Φυσικά στο SVTechNews.gr θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με ό,τι παρουσιαστεί καθ' όλη τη διάρκεια του event!