Αυτό είναι το Apple Watch Series 6 και το νέο Apple Watch SE! [#AppleEvent 15.09.20 Live]

Η Apple παρουσίασε πριν από λίγα λεπτά, κατά τη διάρκεια του σημερινού "Time Flies” event της, το νέο Apple Watch Series 6, καθώς και το οικονομικότερο Apple Watch SE.

Τα νέα Apple Watch διατηρούν τον ίδιο σχεδιασμό με τα μοντέλα Series 4 και Series 5, αλλά to Series 6 διαθέτει βελτιωμένη επεξεργαστική ισχύ και νέες επιλογές χρωματών. Το Series 6 έρχεται με το νέο S6 chip, με ταχύτερη απόδοση και νέους αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα υψομέτρου. Το Series 6 περιλαμβάνει επίσης πολλά νέα Watch Faces, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου Memoji Watch Face, καθώς και έναν νέο αισθητήρα οξυμέτρου ο οποίος είναι ικανός να μετρά τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και εάν το Apple Watch εντοπίσει ένα επίπεδο οξυγόνου στο αίμα κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο θα ειδοποιήσει τον χρήστη. Το Apple Watch SE διαθέτει το προγενέστερο S5 chip, ίδιο με αυτό του Series 5, χωρίς άλλες ουσιαστικές αλλαγές και γι' αυτό είναι και οικονομικότερο.

Το Apple Watch Series 6 θα αρχίζει από 399$ και το Apple Watch SE από 279$, ενώ και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στο πρώτο κύμα χωρών την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

[Updating Live...]