Spring Loaded: Η Apple Aνακοίνωσε νέα Εκδήλωση για τις 20 Απριλίου!

Ένα νέο Event ανακοίνωσε η Apple σήμερα, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη, 20 Απριλίου, εξ ολοκλήρου online λόγω του Κορoνοϊού. Όλες οι ανακοινώσεις θα αναμεταδίδονται ζωντανά μέσω live stream απευθείας από το Apple Park, τα νέα γραφεία της εταιρείας στο Cupertino. Η πρόσκληση είναι όπως πάντα λιτή, μυστηριώδης και δεν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, παρά μόνο τη φράση “Spring Loaded.” και την ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης. 

Αυτό το event αναμένεται να επικεντρωθεί σε νέα μοντέλα iPad Pro καθώς και στην παρουσίαση των AirTags. Ειδικότερα, η σειρά του iPad Pro αναμένεται να αναβαθμιστεί με τεχνολογία οθόνης mini-LED στο μοντέλο 12,9” και με νέους επεξεργαστές, τόσο στο μοντέλο των 11” όσο και στο μοντέλο των 12,9”. Επίσης, αναμένεται να παρουσιαστούν τα AirTags, που θα είναι πολύ μικρές συσκευές Bluetooth σχεδιασμένες για να τοποθετούνται σε κλειδιά, γυαλιά κτλ, επιτρέποντάς στον χρήστη να τα εντοπίζει απευθείας στην εφαρμογή Find my iPhone σε μικρή απόσταση.

Το keynote θα λάβει χώρα στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) και θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με ό,τι παρουσιάσει η εταιρεία του Cupertino!