Στις 14 Σεπτεμβρίου έρχεται η παρουσίαση του iPhone 13!

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι η πολυαναμενόμενη εκδήλωση για την παρουσίαση του iPhone 13 και του Apple Watch Series 7 θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου, εξ ολοκλήρου online λόγω του Κορoνοϊού. Όλες οι ανακοινώσεις θα αναμεταδίδονται ζωντανά μέσω live stream απευθείας από το Apple Park, τα νέα γραφεία της εταιρείας στο Cupertino. 

Η πρόσκληση είναι όπως πάντα λιτή, μυστηριώδης και δεν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, παρά μόνο τη φράση “California streaming” και την ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.  Στην εν λόγω εκδήλωση, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το iPhone 13, που φημολογείται ότι θα διαθέτει μικρότερο notch, βελτιώσεις στην κάμερα, τεχνολογία οθόνης ProMotion 120Hz και πολλά άλλα. Το Apple Watch Series 7 είναι επίσης πιθανό να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής, διαθέτοντας έναν ολοκαίνουργιο σχεδιασμό και μεγαλύτερη οθόνη. Η Apple σχεδιάζει επίσης νέα AirPods που θα μπορούσαν να ανακοινωθούν, τα οποία φημολογείται ότι θα διαθέτουν σχεδιασμό παρόμοιο με αυτό των AirPods Pro.

Τέλος, στο συγκεκριμένο event η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 15, του watchOS 8 και του tvOS 15 για το κοινό. Το keynote θα λάβει χώρα στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) και θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με ό,τι παρουσιάσει η εταιρεία του Cupertino!