Peek Performance: Η Apple Ανακοίνωσε Επίσημα το Πρώτο της Event για Φέτος!

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο της event για τη φετινή χρονιά, το οποίο θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου εξ’ ολοκλήρου online και θα αναμεταδοθεί απευθείας από το Apple Park, τα νέα γραφεία της εταιρείας στο Cupertino. Η πρόσκληση είναι όπως πάντα λιτή, μυστηριώδης και δεν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, παρά μόνο τη φράση "Peek Performance" και την ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης. 

Το event αναμένεται να επικεντρωθεί στην παρουσίαση του iPhone SE 3, του iPad Air 5, καθώς και στην παρουσίαση νέων Mac με επεξεργαστές Apple Silicon. Ειδικότερα, το «οικονομικό» iPhone SE 3 φημολογείται ότι θα διαθέτει πανομοιότυπο σχεδιασμό με αυτόν του τρέχονοντος iPhone SE, αλλά θα υποστηρίζει 5G και θα έρχεται με τον πανίσχυρο A15 Bionic επεξεργαστή στο εσωτερικό του. Αντίστοιχα, το iPad Air 5 αναμένεται να είναι ίδιο σχεδιαστικά με τον προκάτοχό του, αλλά επίσης να διαθέτει τον A15 Bionic επεξεργαστή, συνδεσιμότητα 5G και μια αναβαθμισμένη εμπρόσθια κάμερα 12MP με υποστήριξη της λειτουργίας Center Stage που έκανε την εμφάνιση της με το iOS 15. Το πιο αξιοσημείωτο από την εν λόγω εκδήλωση ωστόσο αναμένεται να είναι η παρουσίαση νεών οικονομικότερων “entry-level” MacBook Pro καθώς και η παρουσίαση ενός αναβαθμισμένου Mac mini, που θα τροφοδοτούνται από τους M1 Pro και M1 Max επεξεργαστές της Apple.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 20:00 πατώντας ΕΔΩ, καθώς και μέσω της εφαρμογής Apple TV σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV ή μέσω του καναλιού της εταιρείας στο YouTube.