Far Out: Στις 7 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 14!

 

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι το πολυαναμενόμενο event για την παρουσίαση του iPhone 14 και του Apple Watch Series 8 θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theatre στο Apple Park, τα νέα γραφεία της εταιρείας στο Cupertino. Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται διαδικτυακά, με μόνο λίγους προσκεκλημένους να έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν δια ζώσης για ένα live demo των νέων προϊόντων που θα παρουσιαστούν. 

Η πρόσκληση είναι όπως πάντα λιτή, μυστηριώδης και δεν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, παρά μόνο τη φράση “Far Out” και την ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης. Η εν λόγω εκδήλωση αναμένεται να επικεντρωθεί στα νέα μοντέλα iPhone 14 και πιο συγκεκριμένα στην παρουσίαση ενός iPhone 14 6,1 ιντσών, ενός iPhone 14 Max 6,7 ιντσών, ενός iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και ενός iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών. Παρόλο που δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στα βασικά μοντέλα iPhone 14, τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν έναν ανανεωμένο σχεδιασμό μιας και δε θα έχουν εγκοπή στο σημείο του ακουστικού αλλά μόνο ανοίγματα για την κάμερα, ενώ θα έρχονται και με τον νέο A16 επεξεργαστή της Apple. Η εταιρεία επίσης αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο Apple Watch Series 8 με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας και με τον νέο S8 επεξεργαστή, ενώ δεν αποκλείεται φέτος να είναι η χρονιά που θα κυκλοφορήσει και ένα Apple Watch Pro μοντέλο με ανανεωμένο σχεδιασμό και πιο ανθεκτική οθόνη και κατασκευή.

Τέλος, στο συγκεκριμένο event η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 16, του watchOS 9 και του tvOS 16 για το κοινό. Το keynote θα λάβει χώρα στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) και φυσικά θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με ό,τι νέο παρουσιάσει η εταιρεία του Cupertino!