Let Loose: Έρχονται νέα iPad σε Apple Event στις 7 Μαΐου!

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το επόμενο event της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου και θα αναμεταδίδεται αποκλειστικά διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της, χωρίς κανέναν προσκεκλημένο να έχει τη δυνατότητα να παρευρεθεί δια ζώσης. Η πρόσκληση είναι όπως πάντα λιτή, μυστηριώδης και δεν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, παρά μόνο τη φράση “Let Loose” και την ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Με δεδομένο το γεγονός ότι η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα νέο iPad από τα τέλη του 2022, η συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να είναι επικεντρωμένη σε αυτό. Συγκεκριμένα, φημολογείται ότι θα παρουσιαστούν δύο νέα μοντέλα iPad Pro με τον M3 επεξεργαστή και λεπτότερο περίβλημα, δυό νέα μοντέλα iPad Air με τον M2 επεξεργαστή, ένα νέο Magic Keyboard ειδικά σχεδιασμένο για το iPad Pro με περίβλημα από αλουμίνιο, καθώς και ένα νέο και οικονομικότερο Apple Pencil.

Το keynote θα λάβει χώρα στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) και φυσικά θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με ό,τι νέο παρουσιάσει η εταιρεία του Cupertino!