Αυτό είναι το νέο Apple Watch Series 5! [#AppleEvent 10.09.19 Live]

Η Apple παρουσίασε πριν από λίγα λεπτά την επόμενη γενιά του Apple Watch, το Series 5, στο σημερινό "By innovation only” event της.

Το βασικό νέο χαρακτηριστικό του Series 5 είναι η “Always On” οθόνη του, η οποία -όπως παραπέμπει και η ονομασία της- δεν σβήνει όσο το ρολόι είναι ενεργοποιημένο! Σε προηγούμενα μοντέλα του Apple Watch η οθόνη κλείδωνε αυτόματα εάν δεν ήταν σε χρήση. Η “Always On” οθόνη δεν επηρεάζει την μπαταρία του Watch καθώς διαθέτει τεχνολογία power management και μειώνει την φωτεινότητά της όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το νέο Watch είναι επίσης διαθέσιμο και με κεραμικό, brushed silver και brushed space περίβλημα, καθώς και σε περίβλημα από τιτάνιο για πρώτη φορά. Ακόμα, η λειτουργία κλήσεων έκτακτης ανάγκης περιλαμβάνει τώρα διεθνή έκτακτη κλήση σε πάνω από 100 χώρες σε κάθε cellular μοντέλο του ρολογιού, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να είναι κοντά στο iPhone του.

To Watch Series 5 αρχίζει από $399, ενώ αγγίζει τα $499 για το Cellular μοντέλο και η κυκλοφορία του θα αρχίσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

[Updating Live...]