Η Apple παρουσίασε το νέο iPad Air 4ης γενιάς και το iPad 8ης γενιάς! [#AppleEvent 15.09.20 Live]

Αμέσως μετά από την παρουσίαση του Apple Watch Series 6 και του Apple Watch SE, η Apple παρουσίασε το νέο iPad Air 4ης γενιάς και το iPad 8ης γενιάς, στο σημερινό "Time Flies” event της.

Το νέο iPad Air διαθέτει οθόνη Liquid Retina 10,9 ιντσών με ανάλυση 2360×1640 και επίστρωση laminate. Το Touch ID μετακινήθηκε και πλέον βρίσκεται στο power button αντί για το home button, ενώ το νέο iPad Air διαθέτει και τον νεότερο επεξεργαστή A14 Bionic. Ο εν λόγω επεξεργαστής είναι ο πρώτος στον κλάδο του που χρησιμοποίησε την πρωτοποριακή τεχνολογία 5nm και είναι 40% ταχύτερος σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το νέο iPad Air διαθέτει το ίδιο design με το iPad Pro και θύρα USB-C, ενώ διατίθεται σε ποικίλα νέα χρώματα.

Το iPad 8ης γενιάς διαθέτει τον ταχύτερο Α12 επεξεργαστή αντί για τον Α10 επεξεργαστή που διέθετε το iPad προηγούμενης γενιάς, ο οποίος φέρνει την τεχνολογία της Neural Engine στην οικονομικότερη σειρά των iPad για πρώτη φορά. Ο σχεδιασμός του νέου iPad 8ης γενιάς είναι ο ίδιος με αυτόν του προκατόχου του, του iPad 7ης γενιάς.

Το iPad Αir 4ης γενιάς θα αρχίζει από 599$ και το iPad 8ης γενιάς από 329$. Το πρώτο θα κυκλοφορήσει μέσα τον επόμενο μήνα ενώ το δεύτερο θα κυκλοφορήσει στο πρώτο κύμα χωρών την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

[Updating Live...]