Παρουσιάστηκε το iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max! [#AppleEvent 10.09.19 Live]

Αμέσως μετά από την παρουσίαση του Apple Watch Series 5, η Apple παρουσίασε το iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max στο σημερινό "By innovation only” event της!

Στο iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max η Apple προσθέσε ένα σύστημα τριπλής κάμερας με έναν νέο ευρύ φακό, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να μικρύνουν την εικόνα και να λάβουν πλάνα με ζούμ από 0,5x μέχρι 2x, με οπτικό πεδίο 120 μοιρών. Ακόμα, η κάμερα διαθέτει μια νέα λειτουργία νυχτερινής λήψης που ενεργοποιείται αυτόματα, φωτίζοντας τις φωτογραφίες και μειώνοντας τον θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς και λειτουργία HDR νέας γενιάς. Στην εφαρμογή της κάμερας προστέθηκε ακόμα η λειτουργία “QuickTake”, που επιτρέπει στους χρήστες να μαγνητοσκοπήσουν πατώντας παρατεταμένα το κουμπί λήψης φωτογραφίας, ακόμα και όταν είναι στο μενού “Φωτογραφία” και όχι “Βίντεο”. Η μπροστινή κάμερα πλέον διαθέτει ανάλυση 12MP, ενώ οι δυνατότητες λήψης βίντεο του iPhone 11 Pro επίσης αναβαθμίστηκαν, μιας και μπορεί να μαγνητοσκοπήσει βίντεο 4K με 60 frames ανά δευτερόλεπτο.

Τα νέα iPhone διαθέτουν επίσης μια νέα οθόνη δυναμικής εμβέλειας που ονομάζεται Super Retina XD και το νέο A13 Bionic chip της Apple με ταχύτερη απόδοση CPU και GPU από το iPhone XS και το iPhone XR, καθιστώντας τα τα ταχύτερα smartphone στην αγορά. Το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max είναι διαθέσιμα σε ένα νέο midnight green χρώμα, ένα τροποποιημένο space gray, καθώς και σε ασημί και χρυσό. Tα νέα iPhone διαθέτουν μπαταρία με 4 ώρες μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με αυτή του iPhone XS, ενώ η Apple περιλαμβάνει πλέον και έναν φορτιστή ταχείας φόρτισης 18W στο κουτί τους. Το iPhone 11 Pro αρχίζει από $999, ενώ το μεγαλύτερο iPhone 11 Pro Max αρχίζει από $1099.


Το οικονομικότερο iPhone 11 διαθέτει μια διπλή κάμερα με wide και ultra-wide φακούς που , όπως και στο Pro μοντέλο, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το cropping και την μεγέθυνση μιας εικόνας ακόμα και μετά από τη λήψη της. Το iPhone 11 διατίθεται σε μαύρο, λευκό, κόκκινο, μοβ, πράσινο και κίτρινο, ενώ διαθέτει ηχείο Dolby Vision. Το iPhone 11 έχει ενσωματωμένο το νέο A13 Bionic chip της Apple, και μία ώρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σε σχέση με το iPhone XS. Το iPhone 11 αρχίζει από $699, δηλαδή είναι $50 οικονομικότερο σε σχέση με την τιμή με την οποία κυκλοφόρησε το iPhone XR.

[Updating Live…]